Kontakt oss

Kontakt oss

Bruk skjemaet for å ta kontakt med oss. Vi får utrolig mange rare automatisk utsendte eposter når vi legger ut epostadressen, så vi håper at dette skjemaet ikke er til noen ulempe for deg.

Vi tar uansett kontakt med deg så raskt som mulig.

Phalene Vittoria`s Monte Carlo

Charlie, "Vittoria`s Monte Carlo"

 
 
 
 

Lag din egen hjemmeside

- Ønsker du å lage din egen hjemmeside?

- Du vil kanskje ha en unik epostadresse knyttet til siden din?

- Kanskje du til og med ønsker ditt eget bildegalleri, som du kan knytte på siden din, hvor du også kan laste opp bilder og dele dem med andre uavhengig av siden din?


Vi har god erfaring med å bruke one.com sine tenester og webhotell.

Du kan knytte ditt eget domenenavn til siden, slik som vi har benyttet phalene.no. Det er bare fantasien som setter grenser, hvis ikke navnet er opptatt allerede, eller at det kan virke støtende på noen. Du har eierrettigheten til domenenavnet ditt, men du betaler valigvis årlig leie for å holde på det. Eksempelvis koster .no og .com n.kr 99,- i året, pluss norsk moms.

Siden din lagrer du på webhotellet. Dette betyr at du leier lagringsplass på nett, og du betaler etter hvor mye plass du trenger. Start gjerne med det rimeligste alternativet så kan du eventuelt utvide etter hvert.


Du tenker kanskje at: "Dette ville jeg aldri klart"

Fortvil ikke. Hos one.com kan du benytte deg av over hundre ferdige maler i nettsidebyggeren hvor du allerede er langt på vei når du starter. Eller du kan bygge siden din helt fra bunnen selv. Du trenger ingen koding i en nettsidebygger. Det er nesten som å bruke en vanlig tekstbehandler, hvor du har mulighet for å putte inn flere elementer, som for eksempel bilder. Dra og slipp er prinsippet. Ta tak i en boks til venstre og trekk den til ønsket sted på siden. Bruk forhåndsvisning for å se om du er fornøyd, så er det ingen andre som ser det. Ingen ting blir offentligjort før du trykker "publiser".


Skulle alt gå i stå, eller dersom du trenger veiledning og hjelp, er det hjelpefunksjon på siden. Du kan også kontakte support. Ikke fortvil om du oppdager funksjoner, ord og utrykk du ikke vet hva er. Du bruker bare det du trenger. All informasjon er på norsk.


Se hvorden nettsidebyggeren se ut i bildet under. Dersom du vil besøke siden til one.com for å finne mer informasjon og priser kan du klikke på en av linkene i denne teksten, eller klikk her. Ved å bruke linken fra denne siden får du 110,- kroner i oppstartsrabatt.


Lykke til!

Kanskje åØ legge til din egen tekst.